onsdag 27 februari 2013

Sthlm besök och nya undersökningar.

Fick min nya kallelse till Defektografin igår. Den 20 mars blir det. Inte så länge kvar med andra ord. Hoppas verkligen fanskapet till dosa börjat fungera till dess.. kommer bli en fruktansvärd pers att åka femtio mil med det här eländet annars...  ringde Huddinge idag och lyckades faktiskt (jappsi, ibland ska man ha tur!) samordna denna undersökning med den andra jag skall göra, det vill säga den nya tryckmätningen av tjocktarmen. Jag kan nästan gissa mig till vad den kommer visa redan.

Dessvärre lyckades jag inte få ihop ett läkarbesök i samma veva och det grämer mig. Huddinge ligger ju inte nästgårds direkt. Fick veta att min kirurg på Huddinge gått ner i tid och enbart arbetar femtio procent nu. Dessutom nära hälften av den tiden på Ersta. Kanon?! Hon har dessutom gått i pension egentligen, så frågan är ju hur länge hon blir kvar. Vem skall nu ta över mig? Nog för att vi inte haft den bästa relation men hon har i alla fall försökt förbättra sin kommunikationsförmåga de sista åren. Det krävs ju som bekant två för att dansa.

Fick en telefontid veckan efter mina undersökningar, men det var det bästa de kunde åstadkomma. Inte jättelovande med tanke på att jag var lovad ett besök i samband med dessa us. Fy. :( Nu kan det dröja i princip hur lång tid som helst innan de kallar mig igen..  eller så får jag åka till Stockholm en jäkla massa gånger. Även om det är trevligt med ett avbrott i en ganska ritualiserad vardag så är dessa resor sällan något jag ser fram emot rent åkmässigt. Att sitta still i bil är ingen hit! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar