tisdag 19 februari 2013

Lite sömn,,, jag tackar och tar emot!

Spenderade även den här natten hos min mamma. Fick till och med lite sömn inatt. Bara en sån sak. Lillan sov snäppet sämre inatt än natten innan, men trots det lyckades jag faktsikt blunda till emellanåt. Jihooo! Lite kallare ute innebar att mamma hade det lite svalare även inomhus och det var guld värt måste jag säga. Gjorde hela skillnaden för min del.

Funderar på om jag skall byta plats på lillan säng hemma hos oss..  kanske står den fel, i nåt magnetfält eller något? Jag vet inte, men jag vet att jag läst tidigare om att man kan ha svårt att sova om sängen är felplacerad och man råkar "korsa" ett sånt här magnetfält. Det stör kroppen och gör att man helt ekelt inte kommer till ro. Det är en teori i alla fall. Lite långsökt kanske, men det skadar ju inte att prova. Flytta en säng några meter hit eller dit hör ju inte direkt till de största projekten jag varit inblandad i... ;-)

Vi får väl se. Skall testa en natt hemma, precis som vanligt och se hur hon sover. Är det sämre än hon sovit här kommer jag nog ganska garanterat att flytta hennes säng imorgon bara för att se.

Har förresten något skit i kroppen nu. Vet ju att det härjar en massa bacillusker o virus runt omkring mig, men har å andra sidan varit ganska dålig på att träffa folk sista tiden. Verkar ändå som de nått oss på nåt vis. Kanske inte så konstigt med tanke på att bakterier hör till de äldsta livsformer som finns. Det finns ju en anledning till att just de överlevt så länge...  Nu är det ju inte direkt så att vi gått o blivit dundersjuka, men något skit i kroppen går både jag o lillan och bär på. Förkylning? Ja, nåt i den stilen. Men det är ju inte bra oavsett eftersom man inte får vara krasslig när man eventueltl skall in och sövas....eventuellt säger jag eftersom jag inte vågar lita på att jag blir sövd förrän jag är där och fått detta bekräftat av kirurgen personligen,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar