tisdag 5 februari 2013

Inställda besök.. jag blir så trött

Jihooooo! Det var en bra natt inatt. Natten till idag vill säga. Lillan vaknade bara två gånger o grinade inte nåt överdrivet däremellan. Bara en sån sak! Låg dessvärre vaken och väntade på att hon skulle börja gnälla och förstörde lite av min sömn på det viset, men jag är ändå glad över natten vi fick. Tänk om det kunde bli fler såna! Två gånger.. det var länge sen vi hade en sån natt.. när hon var riktigt liten. Man har mer eller mindre vant sig vid att hon vaknar var fyrtiofemte minut och är på helspänn med nappar, flaskor, kuddar, mjukisdjur.. you name it and we have it. Hela arsenalen laddad liksom.. ändå hjälper det inte. På BVC har de pratat lite om separationsångest och att det kan vara något sådant hon upplever, men jag köper inte riktigt den teorin eftersom hon grinar oavsett om hon ligger emellan oss eller inte..   nåja, den som lever får se. Tänder? Återigen? Lite förhöjd temp, lite kladdigare skit.. mycket gnäll.. mycket tuggande på allt annat än det som borde tuggas på (mat). Något i den stilen.

Barnläkarbesöket igår blev ju smärre fiasko då barnläkaren var hemma och vabbade och ingen hade meddelat oss... dessutom hade de bokat in fel tid så tiden vi hade fått var egentligen om en månad (sköterskan hade sett fel...) Var inte bara lite grinig. Speciellt som maken tagit ledigt från jobbet för att kunna följa med och vi behövde väcka en hårt sovande liten docka ur sin skönhetssömn (som hon så väl behövde) för absolut ingenting. Det enda vi fick ut av besöket var ett slumpartat möte med dietisten som skrev ut lite ny mer näringsrik ersättning. Fantastiskt. Not. De jobbar inte ihjäl sig på det där stället i alla fall. Fick efter några väl valda ord en snabbare tid - i Kungälv. Dock ringde de idag och sa att läkaren är hemma o vabbar (samma läkare) och vi får en ny tid om EN MÅNAD? Det mina kära vänner, är fan sjukt! En månad? För en bebis att komma till läkaren? Inte konstigt akuten på Östra är överbelamrad med folk som eg inte borde vara på akuten.

Nåja, jag kan bara beklaga..  
Min egen tarm mår ungefär som väntat. Skit. Var på 10-mån kontroll med lillan idag och det ställde till det i magen såklart..  fel tid för mig och fel tid för lillan, men huvudsaken är ju att det gick bra... tarmen tokjäser för tillfället och skallen värker ... vad är väl en bal på slottet? I ett annat liv kanske jag får må bättre. Jag hoppas det. O jag hoppas det där andra livet hinner infinna sig innan detta tar slut. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar