lördag 1 januari 2011

Årets sista dag slutade som året började . ont i magen

Jag hade en kanonkväll igår. Jag ska inte ens försöka säga annat. Men min mage var en annan historia. Den var inte på min sida över huvud taget. Den jävlas som bekant ALLTID under eftermiddagar och kvällar, men igår var en sån där riktig helvetesdag magmässigt igen. Säkerligen bara för att. Jag ville ju så gärna få må bra. Icke. Magen gjorde sig mer än väl påmind åtskilliga gånger under kvällen (ok, hela tiden, men åtskilliga lät ju faktiskt betydligt bättre..) det var bara att spänna magen, andas ytligt och knö ner maten! Den smakade gott men oj vad den bråkade i magen. Kanske hade varit smart att äta lite mindre portioner, men det är inte jag. Jag KAN inte äta små portioner. Min hjärna vet nog inte vad det är.. dessutom var ju maten sååå god.

Har haft stora problem att sova inatt. Magen vill liksom inte smälta all mat. Den vill upp igen istället. Men jag klarade i alla fall av att ligga kvar i sängen till tjugo i åtta imorse. Rena rama sovmorgonen, även om jag var vaken sedan fem. Jag låg i alla fall kvar o lyssnade på magens ljudliga protester. Vaknade upp till ett mildare år och en gata av is. På med broddarna och knäskydden me andra ord!

Idag lyser solen fint därute. Jag har en mage att ta hand om, men sen ska jag ut o göra den lite sällskap hade jag tänkt.. innan det är dags för ännu en middag o ännu en övermätt mage. Denna gång hos mamma. Det enda jag kan vara säker på är att hon inte kommer ha för lite mat och att jag garanterat glömt hur dåligt jag mådde av det jag knödde i mig igår. Magen känns fortfarande sprickfärdig. Men medicinerna har i alla fall sparkat lite på magen idag. Den ligger inte helt i koma. Tur är väl det. Jag vill inte inleda året med sjukhusbesök. Det räcker med det vi gjorde strax före jul.. it's a beautiful day.. don't let it slip away..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar