onsdag 5 januari 2011

Inside - en ny kamrat

Har haft en jävulsmage den sista veckan. Eller ända sen jag gjorde manometrin. Eller före dess.. fan, jag minns inte längre.. jag vet bara att magen är åt skogen. Även om besöket hos herr Nyström ligger inom en överskådlig framtid känns det ganska långt dit måste jag säga. Varje dag är en evighet. Besök från mamma är ett välkommet avbrott i en grå vardag. Men jag gör så gott jag kan för att nyansera den!

Igår var ett rent helvete. Knapra resolor o tog mina små medel i dubbla doser o höll på att sprängas sönder kändes det som. Blev bara värre o värre. Inget ville fungera. Efter maten var det ren katastrof. Värkte i mellangärdet och magsyran läckte som ett såll. Stoppa i mig inside. Den mildrar i alla fall något, en ny kamrat på sistone. Ännu en tablett i mängden. Den där laxen som faktiskt smakade bra till middag smakade mindre bra när den kom upp i halvsmält format så att säga. Fy fan. Man känner sig inte som Ms fresh as a rose direkt *suck*

Passat på att slänga ut julen idag och bana väg för våren.. jag hoppas den kommer snart. Behöver lite ljus, lite fågelkvitter o lite blomdoft. En varm vind som smeker mot kinden - jag är mäkta trött på snö o slask o snålblåst. Hur vackert det än är med snö har den enligt min mening legat för länge redan. Så det räcker i alla fall. Tills nästa år. Nån måtta får det vara..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar