fredag 31 december 2010

Årets sista dag. Kan den sluta bra..?

Jag bäddade inte så där jättebra igår för att dagen skulle bli en kanondag. Jag vet inte vad som tog åt mig, mitt vanliga dumma jag kanske..? Bestämde mig av nån outgrundlig anledning för att klämma i mig både för, varm och efterrätt samt tre ENORMA bitar hemgjorda praliner (choklad, nötter o torkad frukt samt kokosfett) PLUS några chokladbitar ur en chokladask PLUS 4 bitar lindt plus nån annan historia med mandelklet i. Konstigt magen protesterade? Not. Ångrade mig fett när jag gick o lade mig. Värk värk. Vad tänkte jag med? Det är ju nyår idag. Borde gjort allt för att dagen ska bli så bra som möjligt.. men det är ju jag. Jag verkar inte riktigt använda min fulla hjärnkapacitet alltid. Blir så arg på mig själv.

Men men gjort är gjort. En natt med mycket dålig sömn. Oroliga vovvar o en ännu oroligare mage. Skallebank o tidigt upp imorse. Tio minus. Nice! Hellre det än plusgrader o regn.. yr lovade det igår, men det kom aldrig. Jag hoppas de har fel idag med.. jag vill inte ha fyra plus o regn ikväll.. vill ha snö på nyår!  Vitt o fint.. sen kan det gott försvinna i slutet av januari och så kan våren få ge sig tillkänna! Det vore väl ändå en dröm..

Sitter här o trampar in årets sista dag. Dricker min sista morgonkaffe med sojamjölk för det här året. Två däckade vovvar fläker ut sig på golvet framför, nåja den ena ligger i soffan o gottar sig. Anders knappar på den andra datorn. Socialt? Jag kallar det effektiv. Vi ska ju prata hela dan ändå *S* o jag misstänker att han kikar på de länkar jag skickade till honom.. så jag tror att han gör lite nytta. Jag hoppas det i alla fall *S*

Magen är än så länge på fiendens linje. Men jag hoppas kunna muta den till korruption under dagen. Jag hoppas att årets sista dag ska bli en bra dag. Vore det så mycket begärt? Gott Nytt År på er. Ni som kämpar med en sjukdom: kämpa vidare. Ni som bråkar med läkare: ge er inte. Ni som faktiskt blivit bra. Var glada över det och ta hand om den kropp ni faktiskt har. Man får bara en. Den går inte att reklamera. Lev idag, imorgon kan det vara försent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar