söndag 9 januari 2011

Fortsätter på samma spår

Det verkar inte gå bättre idag. Med magen alltså. Nog för att gårdagen blev rätt bra trots allt, om man ser till förutsättningarna.. dvs inställd middag, panikont i magen, allmänt deprimerad.. - MEN och jag säger ett stort MEN det var en mysig kväll ändå. Anders lagade en smarrig guacamole som vi knödde i oss lite FÖR mycket av. Tillsammans med lite tacochips var den försvinnande god. Dessvärre höll inte magen med. Inte alls. Jag bestämde mig för att hålla in den bäst jag kunde och låta bli att känna efter. Dum strategi om jag får säga det själv. Väldigt dum. Det slog naturligtvis tillbaks senare under kvällen.

Middagen igår bestod av det vi skulle bjudit våra gäster på. Hade ju redan förberett maten. Så det blir en väldans massa lunchlådor åt både mig o Anders. Inte fy skam det heller, såklart men var ju inte riktigt det vi tänkt från början. Eftersom det fanns mycket mat åt man för mycket av huvudrätten med. Efterrätt skippade vi faktiskt. Jag var inte ens sugen. NÅT ÄR GALET!!

Mumsade mer tacochips istället o kollade en film vi hade hyrt. Vad den hette minns jag knappt, me den var skum som fan. Owls cry kanske? Skum var den i alla fall. Som mina berättelser i lågstadiet. Jag tog död på mina karaktärer när jag inte orkade skriva mer. Fick mycket kommentarer från min lärare om det där. Filmen gick i ungefär det stuket. De tröttnade på storyn så alla dog. Nåt i den stilen.

Göta kanal 2 var lite mer roande. Har sett den, jag vet inte hur många gånger, men det var lite IQ-befriande att titta på. Mumsade choklad till den. Skulle jag inte gjort. Natten blev ett helvete. Fan va ont! O nån idiot som brände av smällare till råga på allt. Panikslagen vovve i sängen gjorde inte saken lättare.. snälla, dumma idiotiska människor i Stenungsund NYÅR ÄR ÖVER! Lägg ner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar