lördag 29 januari 2011

Resolor + grönt = toan here I come?

Mycket toasnack nu. Igår gick det käpprätt åt skogen. Magen var inte alls med mig. Inte på något sätt. Gasigt, uppblåst, vätskigt o jävligt helt enkelt. Inget ville gå igenom heller, bortsett från lite grönt slem som jag lyckades pressa ur mig. STANK!

Idag bestämde jag mig för att ta en resolor igen. Det gjorde nog susen. Magen bestämde sig för att göra sig av med en del av denna giftigt gröna stinkande gojja. OJ SÅ SKÖNT! Mindre explosionskänsla i buken, det är aldrig fel. Vilken lättnad... dock är magen jävligt körig idag med. Gjorde en grön apelsin o savoykåldrink innan frukost. Den satte fart på magen igen. Bubblet i alla fall. Min sambo upplevde samma sak. Han fick inte i sig hela sin ranson ;) Kan hända berodde det på att han inte ville vara körig i magen i skidspåret.. han lider ju inte direkt av mina icke gå igenom tarmarna problem. Tvärtom. Han får ur sig skiten. Bokstavligen. Kanske inte så mys när man befinner sig i ett skidspår. Toaletter växer inte på träd..

Ska ha folk här ikväll. Jag hoppas det bättrar sig till dess. Orkar inte må som jag mår nu och samtiigt ha folk här. Det känns lite much. Men kan inte ställa in igen.. det är liksom fjärde gången gillt för vår del.. jag hoppas det vänder under dagen.. o att magen snart stretat klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar