tisdag 18 januari 2011

En natt med sömn men dagen då..?

Jag fick sova inatt, det fick jag. Vore en lögn att påstå att jag inte sov för jag gjorde faktiskt det. Rätt bra för att vara jag. Ändå är jag dötrött idag. Verkligen knäckt. Kände mig relativt pigg imorse när jag gick ut med hundarna, men det försvann snabbt och övergick i denna skuldertunga trötthet igen. Jag förstår inte.. knaprar D-vitamin för att bli piggare. Jag hoppas det hjälper. Måste ta till något för jag känner mig ju bara hängigare o hängigare. Viken verkar ju inte bidra något positivt på den fronten i alla fall. Får mest vallningar känns det som. Jag som aldrig haft såna problem. Har alltid varit en frusen själ, men tydligen ändras tiderna även på den fronten.

Just nu är magen skit. Ja, riktigt dålig. Skulle varit till frissan imorse (men så blev inte fallet, läs den andra bloggen där finns förklaringen.. http://www.jessoandersgottoblandat.blogspot.com/ och fick inte ordning på magen innan dess.. tog inte hand om den som jag borde när jag insåg att det inte blev av heller utan begav mig av på promenad med hundarna medan vädret var fint. Nu var det i och för sig fint större delen av dagen (om man bortser från den dimmiga morgonen..) men det var ju inte lätt att veta då.. jag tog chansen helt enkelt.. sol=bra bot mot trötthet!

Nu sitter man alltså här o trampar igen.. o hoppas att magen ska börja samarbeta. Det är väl bara o inse att den inte kommer göra det den här månaden heller men så länge det finns liv..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar