måndag 10 januari 2011

Problem o mer problem

Det tar aldrig slut. Den här karusellen med oförutsedda händelser. Den sista i raden tog musten ur mig. Sovit dåligt inatt. Är väl i och för sig ingen ovanlighet i sammanhanget, jag brukar sova kasst. Men inatt sov jag verkligen ingenting. Inget värt att benämna som sömn i alla fall.

Uppe tidigt, ute i ottan. Iskristallerna blänkte fint i ljuset från gatlamporna. Men det gick liksom inte in i skallen, den är lite bortkopplad för tillfället. Tom.

För mycket stress i kroppen för att det ska vara hälsosamt. För mycket saker att ta ställning till för att hjärnan ska orka med. Men det löser sig nog. På nåt sätt brukar det göra det. Krävs väl bara att få lite struktur i tankarna o i hjärnan som just nu känns som ett enda stort blurr. O magen som håller på att hoppa ur kroppen på mig. Eller kroppen som håller på att knuffa ur magen. Jag vet inte orsak o verkan. Men det lär väl visa sig. I sinom tid.

Allmänt deprimerad. Inte ens chokladen verkar funka för tillfället. Vad gör man?? Äter mer choklad? Testade glass igår. Två stora portioner. Hjälpte inte det heller. Kanske lite grann, en väldigt kort stund.. men sen gick det åt skogen. Magen ville inte. O hjärnan var lika deppig. Bauer ville inte heller hjälpa till, kommer ihåg de avsnitt vi är inne på nu. Inte lika spännande när man redan vet vad som händer. Dax att fixa lite IQ-befriande Fringe med andra ord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar