torsdag 27 januari 2011

Något positivt.. !

Jag måste säga att jag var rätt skeptisk till dessa gröna smörjor redan innan jag började.. men av nån anledning har jag ju haft dessa gnagandes i bakhuvudet en längre tid.. så när jag väl tog mig tid att testa o det smakade skit (första två blandningarna) blev jag självfallet besviken.. men när jag testade igen och kom fram till ett flertal olika blandningar som faktiskt smakade MER ÄN GOTT o fräscht dessutom.. då fick jag en liten kick. Jag ska inet sticka under stol med det. Hur kan savoykål och frukt bli gott liksom.. men det kan det! Otroligt gott.

Sov bättre än på länge igår. Hela natten. Vaknade tidigare än jag gjort på ett par månader och kände mig faktiskt utvilad för en gångs skull. Har inte gäspat heller under morgonen, nåt jag brukar göra fram till luch kalla promenader till trots. Hade ingen äcklig beläggning på tungan när jag vaknade heller utan munnen kändes fräsch! Efter bara ett par drinkar extra utöver min normala mat. Det konstigaste är väl att jag faktiskt glömde bort att stoppa i mig choklad igår. GLÖMDE BORT?! Jag hade uppenbarligen inget sug. Sen när i världshistorien undrar jag då? Jag är ju en erkänd chokladnarkoman!! Det gav mig en tankeställare.

Började morgonen även idag med en grön smoothie. Den med savoykål o ananas o banan. Mums! Fick massa energi direkt även om magen inte känt av några positiva effekter ännu.. gick min promenad utan att frysa och kom hem o käkade frukost som vanligt. Har kört ihop en ny bladning som jag skall ta under dagen. Spenat, banan och kiwi. Lukar inte lika gott och jag tjuvsmakade och måste säga att gårdagens kompott var bättre. Men den var definitivt inte äcklig, tvärtom. Får se vad jag tycker när jag klämt ner ett helt glas ;)

Anders undrade imorse vart hans gröna drink var? "Skulle jag inte dricka två om dagen undrade han.." Hmm.. nåt har de gjort.. han ska få sig två omgångar när han kommer hem. Det finns ingen återvändo. Har jag snöat in på något så har jag.. ännu inga tecken från kirurgerna. FK bara strular.. att söka vård i annat EU land är ju lika dömt att misslyckas som att tro att den svenska sjukvården fungerar.. ett förhandsbesked tar min 1-2 månader att få ibland längre.. o då ska man dessutom bifoga behandlingsplan både från den svenska och utländske läkaren.. tillsammans med en inbokad tid.. tjena.. den hinner ju försvinna innan man får svar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar