fredag 21 januari 2011

Bubblar, putttrar, jäser

Jag borde nog vattenfasta ett tag. Ärligt. Jag borde nog göra det. Hade det inte varit för att jag riskerade att (förlåt, för att jag kommer skulle det vara..) gå ner de kilon jag slitigt så hårt för att lägga på mig (jag har faktiskt det, blod svett o tårar vill jag lova!) hade jag nog gjort det. Bums. Choklad i all ära men denna jävla mage.. jag hade lätt klarat mig utan ett par dar. Mer än så kan jag inte garantera. Nog hade abstinensbesvären slagit till ganska fort. Det vore en lögn att påstå något annat.. men att vattenfasta vore nog ganska bra för min mage. Mår aldrig så bra som när jag varit tvungen att fasta inför diverse undersökningar.. o aldrig så dåligt som när jag har magen full av mat! Som nu :( Har ändå ätit enligt konstens alla regler. Små portioner många gånger under dagen. Druckit mycket (vatten!) och rört på mig hur mycket som helst. Inte fan hjälper det.

Mår pyton idag. Det gick åt skogen redan efter frukosten. Jag trodde jag var på rätt väg, men det sket sig ungefär lika fort som jag hann tänka den tanken. Tji fick jag för det. Man ska inte ropa hej.. var det en gång någon som sade.. det stämmer ganska bra.

Har fortsatt i samma stil hela dagen. Bubblar, puttrar, spänner, värker, tokjäser.. jag knådar bort och två sekunder senare är det lika jävligt igen. Jag trampar och lyckas minska trycket.. jag hinner nästan tänka "Ja!" innan det är där igen. Men bara nästan. Underbart är kort.. ?

Ska försöka fokusera på något annat. Det är inte så lätt när man har en mage som styr allt man gör. Det går liksom inte att tänka bort den, hur mycket jag än vill och hur mycket jag än försöker. När man håller på att explodera av trycket är det svårt att le och vara glad. Låtsas som allt är ok. Det funkar några timmar men sen håller det inte längre. Idag är en sådan dag. Jag fasar för hur denna kvällen kommer bli. Hade hoppats på en bra kväll. Det var väl att hoppas på för mycket?

Har lagt fisksoppa till middag ikväll. En liten förrätt har jag gjort också.. tänkte överraska min kära sambo när han kommer från jobbet.. gjorde en ganska tråkigt matlåda till honom idag så jag försöker kompensera lite.. kycklingkorv med potatis det är liksom ingen kulinarisk orgasm direkt.. men det duger i kriget?! Han får liksom trerätters när han kommer hem.. räkor med avokado o en hemlagad dressing, fisksoppa från grunden med surdegsbröd o buffelmozzarella. O till efterrätt har jag gjort mig till att göra en hemlagad exotisk sorbet (fast med honung istället för socker jag försöker glädja min älskade med lite nyttigare efterrätt så här innan det går utför igen ;)) Jag hoppas han blir nöjd. Vinet jag tänker servera till sänker visserligen nyttigheten i det hela, men va fan det är fredag.. lite får man lyxa eller hur.. vi har trots allt en ganska tuff vecka framför oss.. med allt vad det innebär.. ÅNGEST! Men nu är det fredag och fredag stannar vid ont i magen o god mat! För att inte glömma två galna vovvar som lämnade ett blodigt märke på benet hos mig idag då jag försökte sära på dem när de slogs över ett jäkla grisöra som av nån anledning trillat ner på golvet.. Ja.. det var Lukas som startade.. igen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar