lördag 8 januari 2011

Man undrar vart det är påväg

Natten var som tidigare denna veckan. Jobbig. Vaknade. Trots att jag tagit melatonin. Vaknade av att jag hade ont. Vaknade av att magen värkte och kändes otroligt magsjuk. Sån där sprängande magsjuka som kroppen bara vill göra sig av med. Bara det att den inte kan. Den sitter fast där inne och spränger. Får mig att må illa. Frukosten kändes sådär lockande idag. Men den gick ner. Det gör den alltid. På nåt konstigt sätt.. det är förvånansvärt vad man vänjer sig vid..

Ska ha gäster idag. Som vanligt när vi ska ha gäster mår jag kalasdåligt. Kanske för att jag gör det varje dag? Kanske för att det känns EXTRA jobbigt när man ska ha främmande att gå omkring och känna sig sprickfärdig och kräkfärdig? Jag vet inte. Men jag försöker ta mig igenom ändå. Överlevnad? Jobbigt att den ska kosta så mycket på krafterna bara. O min omgivning. Jag börjar bli rädd för mig själv. Jag blir ju inte bättre. Inte alls. Varför?!! Det går så käpprätt åt fel håll så det är inte sant. Minuterna utan sprängvärk blir liksom färre och färre. Jag skulle vilja se hur min mage beter sig. Mina tarmar. På en skärm. Ett dygn. När jag lever som vanligt. Se vad det är som händer därinne. Eller inte händer. Det vore skumt, men rätt intressant. Kanske kan man göra det i framtiden. Men jag hoppas vara bra till dess.

Läste lite om forskning o rapporter kring den typ av kirurgi jag skall genomgå om allt går vägen. Finns skrämmande lite. Man blir inte direkt övertygad. Mörkrädd känns nog närmre sanningen. Men jag är ändå inställd på att genomföra detta. Bara kirugen kan övertyga mig tillräckligt när vi väl ses. Det är ju inte så långt kvar nu. Ska passa på att mysa till det lite denna gången när vi åker till Stockholm. Ta in på hotell o käka lite god mat ute. Har pratat om det i evigheter, men det skjuts bara upp. Nu gjorde vi slag i saken och bokade. Bära eller brista. Det blir nog bra. Jag ser i alla fall fram emot det och fasar inte bara för det. Jippii, jag ska till mirakelmannen igen! :-/ o jag får käka thai som plåster på såren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar