fredag 28 januari 2011

Då blir det interstim istället då..

Jag hade nog inte trott att de skulle välja att följa den vägen, men tydligen beslutade de att testa trots allt. Även om det kostar pengar o även om de slagit bort det förut. Nu har tiderna förändrats och likaså vetenskapen?? Eller i alla fall det som finns skrivet.. sunt förnuft, vad är väl det jämfört med en bibba papper med massa klotter som ingen förstår. Det är ju bevisat, vetenskapsmännen o forskarna kan inte tyda varandras rapporter om de inte är inom samma område - så man kan ju undra vad de är till för från början?? För sakens skull?

Hur som helst. Blir till o vänta igen. Vänta, vänta. Inte "stressa" sa kirurgen till mig. Stressa? Efter två år och ett år av planerade, uppskjutna, ändrade eller helt enkelt galna operationsteorier o besök kring dem? Jag håller på att krevera här. För mig är varje dag en evighet. Jag har inte hur mycket tid som helst och tålamod det saknar jag helt nuför tiden. Inte för att det någonsin varit min starka sida, men ändå. Det har definitivt inte blivit bättre med åren som gått..

Danderyd. Ja, de vill skicka mig dit. Först ska jag få träffa kirurgen som ska göra det (enligt min kirurg har han gått med på att jag ska få göra det, men han vill träffa mig in person först.. Suck.. jag hade lagt mig på bordet idag om jag fått chansen..) hur lång tid kan det ta tro?? En månad? Två månader? Nja, tre är nog mer rimligt. Vårdgarantin som det så fint heter. Man får inte överstiga - o inte understiga den heller :-/
Min kirurg lovade dock att det skall vara klart inom två månader - med testperiod inkluderat. Tyvärr låter det lite för bra för att vara sant i mina öron.. jag har hört den förr - o jag har blivit besviken. Jag har liksom tappat förtroendet för hennes tidsuppfattningar.. men hon ringde idag i alla fall. Jag får väl vara glad för det. O för att de faktiskt även hunnit prata med Danderyd o inte bara spekulerat sig fram. Det skulle kunnat vara så..

Jag hoppas bara den här lilla dosan hjälper.. gör den det får jag en metallbit i skinkan o en elektrod inplanterad vid ryggslutet, där nerverna vid ryggraden går.. låter som ett avsnitt av Fringe. Men jag hoppas det skall funka. JISES vad glad jag blir om det faktiskt gör det! Jag blir nog nästan världens lyckligaste. Tänk, att kunna leva ett normalt liv o ha en kropp som arbetar med och inte emot mig. Det vore nåt det. Jag vågar knappt tänka tanken ens.

Nä, nu ska jag surfa vidare på läkaren som ska göra detta ingrepp. Jag måste ju veta vad det är för nisse som ska skära i mig. O jag har noterat telefonnummer o tider.. tro mig, jag kommer hänga på telefonen i slutet av nästa vecka o se om remissen kommit in.. som sagt, jag litar inte på någon i det här fallet. Så får vi hoppas att jag slipper bråka mer med valfriheten om betalremisser hit o dit.. men jag misstänker att jag har en fajt att tas med där också..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar