torsdag 20 januari 2011

Promenadavbrott

Det var en jobbig dag igår. Magen gick åt skogen redan från början. Ville inte alls samarbeta. Visade sig från sin värsta sida. Till råga på allt skulle jag till veterinären med Tuffe för att tömma dessa förbaskade analsäckar igen. Ingen trevligt historia men han skötte sig bra! <3 min rara lilla vovve!! Stolt var jag över det!

Dessvärre fortsatte magen att bråka resten av dagen. Den långa promenaden på över en o en halv timme verkade inte göra vad den skulle. Inte heller den dryga halvtimmen på roddmaskinen.. hade hoppats den skulle få tarmarna att skutta runt ordentligt men de hade bestämt sig för att köra fast. Smörja upp dem med lite glass tro..? Inte ens det funkade.

Hoppades på en bättre morgon men förutsättningarna var kanske inte de bästa. Sov skitkasst o vaknade varenda timme. Tog mig upp dödstrött vid sju. Tyckte jag fick ordning på magen efter en timme på brädan, men efter en kvart med vovvarna utomhus körde det fast igen. Frukost= katastrof i magen. Trampa runt på mammas cykel men inte heller det ville hjälpa. Vattenlås!

Fick ge upp strax före halv elva då jag fick börja lasta bilen inför bilprovningen.. kolla alla små detaljer på checklistan, jag ville ju verka lite insatt ;)
En skön promenad o en smärtfri bilprovning senare var magen i kaos återigen. Lunch=mer kaos. Nu= ännu mer.. så fortsätter det. Men det var en skön promenad med mamma o vovvarna i solen i alla fall. Kändes att den var välbehövd. Lite solenergi har aldrig skadat.. på tal om det.. drömmer mig bort.. sol.. jag längtar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar