onsdag 12 januari 2011

Något bättre idag kanske..?

Den där hemska magsjukekänslan jag haft sista tiden (veckorna) sedan nyår har kanske gett sig lite grann. De sista två dagarna har det mest varit min vanliga helvetiska mage som bråkat. Har fått sova relativt bra en natt.. natten till idag var lite sämre än natten innan men jag fick i alla fall sova något.. bara en sån sak! Många tankar som snurrar i skallen för tillfället, även om de kanske inte är lika många som i början av veckan. Har jag blivit lite blasé kanske? Jag vet inte, men jag hoppas inte det.

Hade hoppats att min läkare i Kungälv skulle ringa mig idag, men än så länge inget samtal. Förmodligen kommer det imorgon vid något opassande tillfälle.. brukar sällan komma när man önskar eller räknar med det. Oftast blir man tagen på sängen. Tyvärr.

Knaprat choklad så det står härliga till. Städat inför morgondagen (har inte vart så duktig på att städa senaste veckan, av förklarliga skäl) och förberett två lunchlådor till sambon som jag kommer jaga iväg till jobbet imrogon. Förkylda män är inte att leka med, tro mig. Ibland behöver de en liten spark i baken för att tillfrisknaden skall ske snabbare!!

Drömmer mig bort till exotiska resmål. JAG VILL! Tänk om magen kunde fungera i vår. Tänk om livet äntligen förändras åt det håll jag hoppats på så länge.. men vågar jag göra det? Hoppas alltså? Jag är rädd att jag gör mig själv besviken, som jag gjort så många gånger förr. Vi får se. Jag kan nog inte låta bli. Nån gång ska mirakel ske?? Varför inte i år.. när så mycket annat är på gång att förändras!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar