fredag 14 juni 2013

Synpunkter på vården..

Det har varit ännu en sån där riktigt körig magdag idag. Magen lugnar liksom inte ner sig. Oavsett om jag lyckats gå på toa eller inte så kör den som en förbaskad jäkla torktumlare. Lillan har dessutom varit på trilskhumör idag. Fy! Man blir smått trött på att det inte bara kan flyta på.. men men det är väl en fas vi ska igenom och det är bara att gilla läget.

Fick mail idag. Från en kvinna som gör undersökningar om bland annat kronisk förstoppning och som är intresserad av synpunkter på vården i Västra Götaland. Som ni som följer min blogg redan vet har jag bett om synpunkter tidigare. Är det någon av er som är intresserad av att göra sin röst hörd direkt till henne får ni gärna maila mig och tala om det så skall jag vidarebefordra uppgifterna. Ett sätt att förhoppningsvis bidra till att vården i det här länet blir bättre för oss tarmsjuka patienter :) 

Tack för mig och tjohej den här fredagen. Nu skall jag ta hand om mitt lilla yrväder och förbereda min lax och färskpotatismiddag med ett glas rosé :) Japp, det är fredag. Då får man synda. Även jag. Jag intalar mig det i alla fall :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar