söndag 9 juni 2013

Regna eller inte regna?

Har en förkärlek till att kolla in väderprognoserna och jämföra dem. Speciellt mellan YR och SMHI. Deras rapporter har varierat kraftigt på sistone kan man väl säga. När YR lovar regn lovar SMHI strålande sol - och tvärtom. När jag jämförde förra året måste jag erkänna att SMHI var de som hade den bästa rapporten. Alltså, den som i slutändan oftast stämde bäst. I år har det varit ganska mycket tvärtom. I alla fall om man ser till de senaste veckorna.

Idag har vi bjudit hit några vänner på korvgrillning och jag kan inte annat än hoppas att SMHI har fel idag och att YR har rätt. Varför kanske jag inte ens behöver förklara?

Min mage var något lugnare igår (ja, speciellt jämfört med dagarna innan) men under eftermiddagen brakade den lös igen såklart. Satt dock uppe längre än vanligt (läs elva istället för tio) eftersom lillan inte ville somna och vi kände att vi behövde lite tid själva innan vi la oss vi med. Brukar oftast bli att vi lägger oss när hon slocknat för att få sova lite. Vet inte om det var en dum idé att sitta uppe igår, men det kändes imorse. Som om jag varit uppe till ett och det hade jag ju knappast..  däremot vaknade lillan ganska många gånger inatt (jag gissar på fler tänder) och var orolig och ledsen. Bara att gilla läget, lägga henne bredvid sig och vagga, vagga och vagga. Men.. det tar ju på krafterna också. Man känner av när det blivit för många såna här nätter på raken och magen gillar det inte alls. Den behöver den lilla vila den kan få (några få timmar på natten) och när den inte får det protesterar den högljutt.

Vi får se hur den här dagen artar sig. Jag hoppas magen samarbetar, men jag har mina tvivel. Huvudvärken ger sig tillkänna även idag så jag tror att det blir jag och herr Ipren för att humöret skall hålla i sig så länge som möjligt... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar