torsdag 6 juni 2013

Nationaldagen

Det är visst Sveriges nationaldag idag. Känns inte som en dag som man kommer fira på nåt mer avancerat sätt. En dag som blev mer nedköp än vad den blev positiv tycker jag i och med att de samtidigt passade på att ta bort en annan helgdag.  En helgdag som dessutom ALLTID inföll på en "vardag" . Den här nationaldagen kan ju infall lite när som. Alltså har man "sparat in" en ledig dag genom att göra på det här viset då den råkar infall på en dag som redan från början är en ledig sådan. Komplicerat? Egentligen inte, men det kanske låter så på min beskrivning  ;-)

Hur som helst. Kvällen igår var ingen bra kväll. Inte i min värld i alla fall. Hade hoppats på en myskväll med maken och lillan på altanen (det blev det i och för sig ändå) men lillan var inte på nåt bra humör. Ville inte äta. Inte alls. Magen var åt pipsvängen. Tre medel som fastnat och låg där och rörde upp magen. Fy fan. Värmen  försvann ganska snabbt så vid halv sju var det redan dags att packa ihop oss och gå in igen. Hade hoppats på att kunna sitta ute lite längre än så måste jag erkänna. Upptäckte ett litet sår i Lukas öra (jag fick äntligen klippt honom igår!!!) så nu blir det veterinärbesök på måndag. Inget jag vare sig hoppats på eller räknat med. Men men, det blir nog bra. Några tusenlappar fattigare (!! mindre välkommet !!) men förhoppningsvis får Lukas behandling och slipper ha ont. Jag hoppas att det bara är något han råkat riva hål på och att det läker fort.

Idag är vi hemma allihop eftersom det är den här nationaldagen idag. Planen är att ta oss in till Stenungsund och handla lite mat. Vilken plan va?! Men det är det faktiskt. Det är väldigt sällan vi kommer ut hela familjen och det blir som ett litet äventyr varje gång. Oavsett om äventyret ligger tio minuter bort med bil och består av att handla mat ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar