fredag 28 juni 2013

Bytt program, nytt program!

Efter att ha kört mitt senaste program i över sjuttio dagar valde jag idag att byta till ett av de nya programmen jag fick när jag sist besökte Östra. Klandrar mig själv lite att jag inte skrev ner vilka olika poler som användes som plus och minus på de olika programmen eftersom jag redan glömt vilket som var vilket :-/ Hade varit bra att veta. Nåja, shit happens. Jag får testa och se. Använder just nu program fyra som jag tror hade pacemakern som pluspol och någon av de andra som minus. Skall vara lite kraftfullare men sliter också mer på utrustningen. Sist jag fick ett program med pacemakern som motpol blev det inte så bra som jag hade hoppats, snarare tvärtom - men nu är ju en av motpolerna bytt så jag hoppas på bättre effekt den här gången!

Oavsett har det andra programmet sista veckan minskat i effekt. Vet inte om det beror på att jag mått skit rent psykiskt (stress över lillan, ingen sömn etc) eller om det helt enkelt blivit så att kroppen vant sig, är inne i en dålig hormoncykel eller jag vet inte vad. Det återstår att se. Har dragit mig för att byta program eftersom man vet vad man har men inte vad man får. Dock kändes det lättare idag eftersom den braiga effekten som sagt avtagit sista veckan och vändningen verkar vänta på sig.

Hade en smärre pers med lillan igår också. Movicolen gick bara inte ner. La ner forlax eftersom den innehåller sorbitol, vilket är känt för att ställa till det i känsliga små magar. Stora också för den delen. Movicolen smakar förvisso sämre, men går å andra sidan att dölja i fler saker än vad forlax gör eftersom den redan har en väldigt speciell smak. Det funkade dock inte med någonting igår och slutade med att jag gav henne en halv burk katrinplommon (mkt jag vet!) och en resulax efter samtal med läkaren som rådde mig att testa. Jahopp.. fem minuter senare och fyra bajjar senare hade jag en mycket gladare tjej. HUuuu, vilka mängder som kom ut! Inte undra på att hon haft ont och varit grinig. Jises. Bajjade igenom allt. Det rann åt alla håll. Ja, om vi ska prata skit så saka vi väl? Fick i henne movicol i omgångar inatt. I hennes nutramigenblandning. Hon bajjade igen imorse.. Två megarejäla omgnågar. Stackars lilla tjej! Blir så arg på bvc som dumförklarat mig så länge och ansett att vi bara är nojjiga. Jag känner min lus vid gången..  tänk så mkt onödigt lidande hon gått igenom min stackars lilla docka :( Nu hoppas jag bara att eländet vänder för henne och att hon får bli en lite mer pigg och matglad tjej som sover lite lugnare om natten! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar