lördag 22 juni 2013

Dagen efter

Idag är en typisk sådan dag. Dagen efter. Då man borde ligga däckad i soffan och slumra bort halva dagen. Nåja, om man hade levt ett sådant liv. Nu gör vi ju inte riktigt det. Men det är på många sätt dagen efter ändå.

Det blev en sen kväll (nej, förlåt natt!) igår. Magen mådde fan, det gjorde den verkligen. Gud, vilken värk jag hade. Trodde ett tag att det skulle bli en väldigt tidig kväll för min del, speciellt i kombination med nätterna vi haft med lillan på sistone. Nu lyckades jag knåda bort det värst i omgångar så kvällen blev betydligt längre än jag hade räknat med från början även om jag faktiskt var den som sa godnatt först ;-) Ja, ögonen gick i kors och jag var så trött att jag mådde illa. Hur som helst. Det var det negativa med det hela. Hälsan och sömnbristen som envisades med att hänga i. Det roligare och mest positiva var att trots skitväder (ja, midsommar på västkusten, det säger väl allt... ) så hade vi förbaskat trevligt. Bra sällskap, trevlig stämning, många skratt och skitgod mat. Lite för god kanske ;-) Ingen bra kombo med en kass tarm. MEN hellre utsätta den för god mat i lite för stor mängd än kass mat som ställer till det oavsett.

Även om klockan blev mycket och jag hade det tufft med mig själ ett tag, så var det en fantastiskt trevlig kväll i goda vänners lag och med stor hjälp av min kära mamma. Såna kvällar växer inte på träd och det är inte var dag man har gäster som stannar till två på natten :-)

Dagen efter må så vara, men den här dagen efter är en bra dag efter trots att magen är åt helvete och sömnen gnuggar mig i ögonen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar