fredag 7 juni 2013

Näää... det här är INTE en bra start på dagen :(

Den här dagen börjar, om möjligt (och jo, det är möjligt) sämre än alla andra dagar. Febrig liten och en sömnlös natt full av gråt. Hög feber dessutom. 39,5 på morgonen är i min värld inte att leka med :( usch, mammahjärtat värker. Det här är väl bland det sista man önskar sitt barn. Att behöva må dåligt och inte kunna förklara vad som är fel.

Bokat tid på VC klockan elva, men har inga större förhoppningar om att de ställer någon solklar diagnos. Har tappat tron på läkarvården på den fronten, och det i sig är en skrämmande tanke. Jag vill dit för att kolla henne, men jag litar inte på deras bedömningsförmåga... hur bra är det? Inte alls. Men det visar väl vart det här samhället är påväg och vilken bristande vård vi har i det här landet. Jag vet, nu målar jag fan på väggen. Jag hoppas jag blir motbevisad och att lillan får må lite bättre snart men tyvärr kommer jag gå med samma inställning tills motsatsen är bevisad. Kalla mig pessimist men jag har blivit det av en anledning. Vad gäller vården vill säga.

HU.

Egna gissningar: Öronen? Halsen? Magen? Nån form av virus? I så fall vad..? Tja, något i den stilen. Hade behövt svar för att stilla min oro. Det finns en sak värre än att veta och det är att inte veta. När jag ser att hon lider, för jo hon är påverkad, då vill jag ju veta vad det är som får henne att må dåligt. Har hon ont? Om hon bara kunde prata... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar