söndag 23 juni 2013

In the summertime..

..when the weather is fine... var det inte så den löd? Den där stångtexten från "urminnes tider?" Kanske har jag fel, men nu när det verkligen borde vara "in the summertime" är vädret allt annat än fine! :( Alltså, det har ju varit bra länge, men midsommar och vad hände sen? Temperaturen sjönk en sisådär tio grader och istället för strålande sol är det mörka moln och regnskurar som turas om att bekläda himlen. Urgh. Jo, jag är en fan av sol och värme och nej, jag gillar inte regn och kyla. Allt blir så mycket mer komplicerat då.

Idag mår magen inte nåt vidare bra. Kör hela tiden och vill inte ge sig, trots att jag varit på dass en massa ggr med hjälp av både medel, cykling och apparat. Samarbete, tack? En kaffekopp (för mycket) hos mamma för en stund sedan bäddade för mer problem. Har insett att två koppar kaffe är ok för mig men mer än så och magen protesterar vilt. För mycket syra kanske?

I alla fall. Det där var mitt eget fel. Det fick vara värt det eftersom brorsan och svägerskan kom förbi med barnen och det var trevligt att sitta ner och prata en liten stund. Mindre gjort hemma, mer social samvaro! Något i den stilen. Det gäller att prioritera. Greja hemma verkar inte hamna jättehögt just nu. Inte de där sakerna som verkligen behöver göras i alla fall. Vi grejar mycket vid grillen och jag är duktig på att vattna blommor och se till att gräset blir klippt, men allt det där andra... ? Dagens stora utflykt bestod i att skaffa färg. Färg som vi skall använda för att måla altanen och verandan på framsidan. Sen när det blir gjort, det är en helt annan femma men nu har vi i alla fall grejerna hemma. Bara tiden och motivationen som skall till :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar