söndag 19 december 2010

En resa i snön väntar idag

Det ser inte bra ut på vägarna när man kollar rapporten över de områden vi ska åka genom. Inte nånstans faktiskt. Varningar utfärdade både här o där o livebilderna är inte direkt de mest gynnsamma.. men vad har vi för val? Inte mycket. Vi kunde åkt igår, visst.. men igår..? Det var ju om möjligt ännu värre igår o vi hade dessutom inte hundvakt.. blir en lång dag idag.

Har varit en lång natt. Vaken sen tre. Magen krånglade. Får ju inte ta min resolor o även om den inte gör vad den ska gör den NÅGOT, den matar i alla fall tarmen framåt lite grann (eller maten I tarmen rättare sagt) men utan den.. så står det tokstill. Värker på flera ställen i magen. Hugger o trycker o spänner o bubblar o puttrar o skvalpar. Det blir en härlig resa. Not. Det blir en härlig dag imorgon. Not. Men nu är det mindre än ett dygn tills det är dags att infinna sig på Huddinge igen. Börjar nästan bli mitt andra hem *suck* men jag hoppas det ska gå bra. Jag hoppas deras utrustning är bättre än den var för fyra år sen. Att det inte ska göra så satans ont o att jag ska slippa få kväljningar o hulka så mycket.

Har haft världens ångest med klädval. Ska ju inte vara syntetmaterial. Kanon. Min garderob är fattig på naturmaterial. De få plagg jag hittat är på tok för kalla att gå omkring i. Ett pra träningsbrallor o en tunika. Räcker inte långt. Hittade även en bomullsskjorta så det blir väl till att blanda o ge.. jeansen är inte rena de heller men bomullshalten är i alla fall hög. Runt 97% så jag kör nog på dem. Kan inte gå i ett par tunna träningsbrallor i vinteryran! Sjukhuset är dessutom inte direkt känt för att höra till de varmare.. jises jag höll på att frysa ihjäl sist vi var där..

Nä, sluta gnälla kämpa vidare o hoppas det här eländet ska gå bra! Det måste det.. men det kommer bli en jobbig jul när eländet (magen) ska jobbas igång igen då den här persen är över. Laddat med resolor o ska stoppa ner lite sprutor också.. de lär behövas. Kanske söka igenom medicinförrådet o se om jag har nåt annat o ta till också.. kemikaliefabrik, kemikaliefabrik de kommer få svårt att bli av med mitt kemikaliefyllda lik  ;) Nä, den var dålig. Men förmodligen sann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar