söndag 19 december 2010

Lär bli en lång resa imorgon

Enligt yr ska det snöa mestadelen av vår väg mot Öskusten imorgon. Ser inte direkt fram emot den biten. Tycker det tar lång tid nog ändå att åka dit. Utan snökaos vill säga.

Känner mig smått stressad idag. Både över undersökning, allt som ska med, allt som skall förberedas innan resan och så vidare. Det är inte en sak att tänka på om man säger så, urk. Tvärtom..

Så får jag ju inte ha syntetkläder på mig på tisdag heller.. vad ska jag sätta på mig?! Halva min garderob (förlåt det var en lögn, ca 85% av min garderob) innehåller ju material som är till hälften syntet. Åtminstone. Jises! Vad ska jag ha för jacka liksom.. jag har ju knappast en jacka som består av enbart bomull.. *suck* vissa problem är faktiskt inte helt lätta att lösa även om de ibland låter som fjuttiga i-landsproblem. Kommer ha nog ångest över undersökningen, känns jobbigt att behöva ha ångest över kläderna jag ska ha på mig också!!

Hur som haver.. imorgon bär det av så jag kommer inte uppdatera här på ett tag. Tror åtminstone inte vi tar med oss datorn. Har hela bilen full med prylar som det är ändå.. men jag kanske tar fel. Vi kanske slänger med den trots allt.. den väger ju inte så mycket. Den lilla alltså.. vi får se.. den som lever säger de.. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar