fredag 3 december 2010

Att testa eller inte testa

Jag är i valet och kvalet. Ska jag testa dessa "Nya" tillskott bara för att ha testat dem o kunna lägga dem till listan över utprovade läkemedel o kosttillskott eller ska jag spara pengarna i väntan på bättre tider? De rinner ju snabbt iväg så att säga.. Det är inte få grejer jag testat som gått till historien som verkningslösa för min del. Men nån gång ska man ju hitta "the shit" som löser allt. Problemet är väl bara att piller o pulver inte kan lösa en trasig magen. Jag menar då inte en spastisk utan en trasig. En där hinnor gått sönder o tarmar trillat ner. En där tarmar vuxit sig onormalt stora och bakterierna tagit över pga det. Då hjälper det inte att föda de goda bakterierna eftersom de inte klarar av att överleva i den miljön. Jag vill gärna tro det, varpå jag köper dessa preparat med jämna mellanrum men ärligt.. de hjälper mig inte speciellt mycket alls. De skapar frustration och fler hål i en redan trasig plånbok. Men en dag tror jag de kommer göra nåt. När min operation är ur världen.

Ringde Huddinge idag. Fick tala med sköterskan. Hon är rar. Dessvärre befinner sig min kirurg i Afrika för tillfället och har inga telefontider förrän den 22 december.. när jag är inne för min manometri med andra ord.. kanon.. men jag tog den. Vad har jag för val. Måste få henne att inse att jag klarar min viktuppgång så de bokar in den där satans operationen efter jul. Så snart det bara går. Vill börja leva sluta gnälla. Typ nu. Jag tog den ialla fall. Så får vi se hur det går att prata med utrustningen i näsan o magen. Det blir nog bra. Jag måste ju. Man klarar det man måste. Även om alla har en gräns.

Ha en trevlig fredag gott folk det ska jag. Kan inte bestämma mig om jag ska göra fisksoppa eller satsa på räkor idag bara.. jag tror det lutar åt soppa.. den är i alla fall varm.. kanske med en chokladfondant till efterrätt?! Såhär i vinterkylan.. har ju liksom knaprat lussekatter o pepparkakor hela veckan.. de känns nästan som en del av kostcirkeln nuför tiden ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar