måndag 25 oktober 2010

Nya samtal, nya telefontider -och mer kött på benen!

Har spenderat hela förmiddagen med att ringa sjuksamtal. Man får inte ha ont om tid. Man får inte ha kasst tålamod. Ont om tid har jag inte men tålamod saknar jag totalt! Inte bra när man ska sitta i telefonkö i timmar.. ja, timmar.. totalt sett blev det nog två idag. Härliga telefonräkning! Men jag hoppas det ska ge nåt.

Fick i alla fall tag på en person jag sökte - bara en sån sak! Hon gav mig dessutom information jag behövde och det gjorde mig glad :) lite mer kött på benen och kanske lite mer att gå på.. lite hopp om inte annat och det skadar ju inte i tider som de här?!!

Den andra.. hänvisade mig till en ny telefontid.. kirurgen försök nummer - vilket i ordningen? - på onsdag. Får samla artilleriet till dess. Bombardera med frågorna i nåt slags upspeed tempo så jag hinner få med dem allihop innan hon får för sig att lägga på. Fast hon kanske inte ringer den här gången heller.. det vore ju ingen jättechock i så fall.. :-/ 

Dropparna har visst börjat göra lite verkan idag.. bra är det! Tog ju "bara" tre dagar för dem att ge effekt.. vaknade av att jag hade TOKHUGG i magen. Verkligen tokhugg. Värsta magsjukekänslan. Van vid den men den brukar leda mig till brädan och mer medicin. Idag fick jag springa på toa och jag KUNDE gå på toa! Bara en sån sak. AHA upplevelse värre..! Kan man bli så glad över att kunna gå på dass? Jag kan! Vilken känsla!

Lyckan var inte jättelångvarig. Efter det där första hugget satte magen fart att växa istället. Fick göra mina vanliga procedurer men den kändes bättre efter dem än vanligt. Fick sedan springa på toa två gånger till (!) bara en sån sak.. kände mig allmänt svag o huvudet sprängde (rubbar vätskebalansen, det är en sak som är säker!) men va fan.. jag kunde gå på toa.. så jag var lycklig över det.. kunde tom äta lunch utan att det sprakade löst.. slapp ligga på brädan efter fruksot.. det räckte med min vanliga cykeltrampning idag. HÄäärligt! Nu växer o spänner det som vanligt, men every little helps som de säger.. att man kan va så glad över att ha skallebank o känna sig magsjuk som as.. jag kan! Det är rena rama drömmen kan jag upplysa om.. kanske en definition på hur jävlig vardagen är i vanliga fall .-/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar