söndag 10 oktober 2010

Magdag

Som alla andra dagar med andra ord! Idag är en magdag. Det började dock rätt bra imorse. Bra för att vara jag. Det värkte bara sådär lite lagom mycket och tokjäsningarna höll sig rätt bra under tiden jag låg still. När jag började röra på mig var det dock kört och dags att gå upp. Ingen tvekan om saken. Men jag fick mer eller mindre sovmorgon imorse! Gick upp vid tio i sju. Det har inte hänt på ett tag.. hyrde film igår och satt uppe till halv elva (ovanligt även det!) igår.. lyckades slockna trots bråkande mage.. melatonin är bra skit - även om den inte hjälpt så mycket sista veckorna..

Första proceduren på brädan gick ok också..eller ja, andra omgången av första proceduren. Den tar sin lilla stund.. sen var det ut i kylan och gå med vovvarna. Ingen av dem var så sugen på att gå ut, det var ganska tydligt om man säger så!! Men vi lyckades med det med. Såå skönt att ha Anders hemma och slippa bära en på armen o släpa den andra.. nu räckte det med att släpa en ;) Anders fick den stora äran att bära på Lukas och trilskas med honom *S*

Efter frukost sprack det såklart igen.. men det hör liksom till, jag blir snarare förvånad de få tillfällen när det inte känns som jag ska spricka nån tugga in på maten.. sen nästa steg. Cykla. Trampa runt och surfa runt och snart är det dags för procedur nummer tre.. sen är vi klara att bege oss ut några timmar.. om kanske en sisådär en och en halv timme.. sjukt att man ska va tacksam för ett par timmar om dagen..men tro mig, det ÄR man. Man är glad för varje liten minut när man slipper känna att man har en kropp som inte fungerar. Rå om den ni som har det. En fungerande kropp är guld värd. Man vet inte vad man har förrän man förlorat det. Eller den. Även om jag aldrig haft en fungerande kropp har jag haft en kropp som vart bra mycket mer hanterbar än vad den är nu. Felköp kan man kalla det. Fast jag köpte aldrig nåt. Jag fick den ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar