fredag 22 oktober 2010

Den som väntar..

Har inte haft nån inspiration att skriva här idag. Förrän nu. Då jag har nåt att gnälla över vill säga! Det här är ju min gnällportal number one.. jag tvingar definitivt inte någon att läsa den, det är i rent självterapi syfte jag knappar ner mina tankar här. Förevigar dem så jag kan slänga dem åt helskotta en vacker dag när allt vänder :) för det kommer det göra. det går bara inte i den takt som jag kanske hade önskat..

Hur som helst. Fick så äntligen mitt brev och min sjukskrivning från kirurgen idag. Inte mycket att hurra över.. sjukskrivningen har ett glapp på en hel vecka, jag vet inte vart hon fått det datumet från hon måste vara mer snurrig än jag först trodde.. jag var där den 7e och av nån anledning har hon skrivit att vi sågs den 15e.. har man inte journaler och datasystemt för sådant? Jag blir så trött.. måste alltså ringa och gnälla igen.. det är jobbigt att behöva gnälla hela tiden.. om de skötte sitt jobb från början hade jag sluppit besvära dem med petitesser.. men nu har jag inget val.. ringde dem idag.. fick en telefontid med sköterskan kvart över ett.. hon ringde aldrig.. varför blir man ens förvånad? Andra gången på två veckor.. helt otroligt.. visst, det är fredag men man får fasiken se till att sköta sina uppgifter så länge man är på jobbet.. *snyftar* hade hoppats släppa tankarna på detta under helgen men nu blir det alltså inte så..

Brevet var inte mycket att hurra över det heller.. jag ska lägga på mig i vikt innan bäckenbotten upphängningshistorien kan komma på tal. Till nyår är målet. Då skall vi höras på ny telefontid..o om jag är i skick boka in återbesök och ny operationstid.. önskar mig lycka till med rehabiliteringen.. vilken rehabilitering?!! Att gå hemma o städa mig sönder och samman??

Har proppat i mig all möjlig dynga i naturmedicinsk väg de sista två dagarna. Mår ganska apa.. men mina tabletter (medicin) är ju slut o har fortfarande inte kommit.. gör vad jag kan för att reta gallfeber på tarmarna. Det funkar men bara i den negativa bemärkelsen.. läser mer om interstim. De ringde från sahlgrenska ang mitt brev tidigare idag.. de gör den bara på magsäcken hos dem.. endast i malmö som de använder den på tarmen.. så jag har roat mig med att leta kontaktuppgifter till dem.. skall ringa dem nästa vecka tänkte jag.. har redan skrivit ett mail men de har varit lite segare med att svara.. jag hoppas de skall kunna ge mig något positivt besked.. det jag läser ser ju rätt bra ut!

Nervstimulator som man planterar in.. det låter rätt lockande för min del! Visst, risker hit och dit det finns det med allt.. även med en stomi.. och den var de villiga att testa.. bara sådär? Denna behandling kostar mer.. jag tror det är där det svider mest.. det får inte kosta några pengar.. att man sedan går sjukskriven månad ut och månad in och kostar pengar eftersom man inte kan fungera.. det verkar inte riktigt gå in.. man ska vänta, och vänta och vänta.. tillslut spricker väl skiten och då blir det akut. Men då är de ju tvungna att göra något. Det är en annan sak.. men jag tänker stå på mig. Vill testa det här.. hur illa kan det gå.. antingen hjälper det.. eller så gör det det inte.. enl chefsläkaren i Malmö är det ett förhållandevis enkelt ingrepp.. men jag misstänker att allt är relativt.. och beror på vems plånbok som talar.. må gott o fredagsmysa på alla glada människor!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar