onsdag 20 oktober 2010

Dags för sprutorna igen?

Haft ett par riktiga helvetesdagar. Ingen frist från magen alls. Om man nu kan säga så? Har dessutom slut på mina resolortabletter. Den sista gick igår. Trodde jag. Till min stora lycka hittade jag en ensam liten tablett som hamnat kvar längst ner i necessären! Jaaa! En dags dispans alltså.

Dessvärre har den inte hjälp mig nåt vidare sista tiden.. höll på att krevera igår.. stackars sambon får knåda magen blå.. som han sa inte många män som blir tillfrågade att misshandla sina kvinnor.. hur tolkar man det liksom.. men det ligger ju en del i det han säger *urk* det är ingen skönmassage vi talar om.. inga mjuka smekningar. Snarare som att knåda en osamarbetsvillig bulldeg med för mycket mjöl i!

Fick ta till sprutorna igår igen. Puh, vad skönt! Inte att ta sprutan alltså, fick som vanligt de där fina uppsvällda hårda knölarna som var kvar imorse också.. men de sparkar liksom igång tarmen. Det blir en smärta som liksom tar bort fokus från den smärta jag har hela tiden, den som jag försöker bli av med och som igår var olidlig. Det fick mig att somna. O vakna med skallebank som hette duga.. det är det som är nackdelen.. man får lindring under natten o kan (förhoppningsvis) sova, men när man vaknar på morgonen har resan blivit tusen gånger värre.. i alla fall för mig där systemet inte kör igenom som det ska.. så nu har jag skallebank o ont i magen som fan. Stenhård är den. Men men, det var värt det igår.. och det gav mig en härlig morgon innan jag gick upp *ler kryptiskt*

Idag väntar läkarsamtal och jag hoppas han har nåt positivt att komma med! Ner till apoteket för att kolla om nya resoloren har kommit och för att hämta vovvens medicin också.. sådan matte sådan hund?!! Inte i positiv bemärkelse i det här fallet.. :(
Får hoppas paketet från Nelly som väntar på mig på Ica skall vara lite roligare och att nåt av de små grejerna passar!! Brände mina sista slantar på dem så jag hoppas de är nåt att ha! Fördelen med nelly det är lätt att skicka tillbaks och kostar inte skjortan.. man slipper dessutom bökiga provrum o att ta sig till affären!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar