lördag 2 oktober 2010

Lugnare igår

Kanske för att det var fredag. Kanske för att jag lipat mig igenom det mesta av veckan som gått, kanske för att skallen sprängde så mycket att jag helt enkelt inte pallade mer.. kanske för att mamma kom över o jag fick pratat av mig lite i lugn o ro, kanske för den trevliga promenaden med mamma i spåret eller kanske berodde det på taco o rödtjut på kvällen? Glass eller choklad.. jag vet inte, men igår kväll kändes läget lite mer under kontroll. Jag försökte inte tänka så mycket. Fick dessutom medlemstidningen från ILCO och trots mycket oangenämt att läsa om gav den också en del hopp och tillförde en del nytt.. men jag svänger snart igen..

Idag ska vi ut o picknicka på Tjörn, Sundsby säteri med andra ord.. Ska bli nice! Vem vet när vi kommer dit nästa gång? Gäller att ta vara på tillfällena.. nog för att solen lyser med sin frånvaro men vi löser det med en god fika o massa varm choklad.. o två varma vovvar (shih tzu användes ju som "värmedynor" en gång i tiden i tibet.. bara en sån sak.. de är rätt varma faktiskt.. ) o värma oss emot.. ikväll ska vi ut o käka med brorsan och hans sambo som fyllt år.. ska bli trevligt det med, jag ser fram emot en kväll utan att behöva tänka för mycket på allt som komma skall, vad det än må vara..

Surfade runt och hittade en massa trevliga kurser jag vill gå också.. grafisk design, reklam, studioporträtt, frisör.. det finns så mycket jag vill men magen har hittils satt stopp för alla dessa planer.. den och ekonomin är ingen bra kombination.. men kanske blir det ändring på det snart?? Vågar jag ens tänka tanken..? Idéer har jag inte ont om i alla fall! Det är att sätta dem i verket som varit problemet hittils, då jag helt enkelt inte klarat av det pga magen.. men den ska inte styra mitt liv för evigt jag hoppas ju att jag tar de första stapplande stegen mot en ljusare framtid snart.

"don´t tell me my pain is pleasure, you, you haven´t got a clue.. I, I wanna cry but I don´t make a sound.."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar