söndag 17 oktober 2010

Gravidtjock utan att va gravid

Så känns det ialla fall. Magen putar som en jordglob och värker ungefär lika mycket. Det är väntat med tanke på gårdagen. Blir alltid sådär när jag syndar och inte sköter mig som jag ska. Men man glömmer så lätt.. så fort..fast att man mår så här varje gång.. kroppens sätt att skydda sig själv??!!

En promenix på Sundsby gjorde i alla fall susen. Både för humöret och för resten av hälsan. De hänger ju liksom ihop. En härlig promenad, en vacker höstdag.. vovvarna skötte sig exemplariskt och en trevlig fikastund i solen på toppen av berget.. det får man kalla kvalitet av allra högsta grad. Ok, man kunde mått bättre men man kan faktiskt inte få allt.. jag är glad att vi fick den här dagen precis så som den hittils varit. Nu stundar middagslagning och resten av Anders goda kaka (den som blev över från igår vill säga..) det är inte fy skam det heller vill jag lova!!

Imorgon är en ny dag, yr lovar regn.. men jag hoppas på sol.. finns saker att ta tag i då med.. sol gör livet lite lättare att leva!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar