lördag 16 oktober 2010

Läkare skyller ifrån sig igen.. ansvar vad är det??

Fick inget samtal igår.. vad hade jag räknat med egentligen? Jag hade på nåt sätt hoppats bli positivt överraskad. Att hon skulle ringa mig trots att klockan tickade på.. det har ju hänt förr.. när man haft en telefontid på morgonen och hon missat den.. så har hon ringt vid åtta på kvällen.. när man minst anar det och definitivt inte räknar med att höra av henne.. men igår blev det inte så.

Sköterskan på avdelningen lovade mig att hon skulle ringa och att hon bara fått nåt akut.. det hade definitivt inte glömt mig.. sure.. jag hade rätt (igen!) jag fick inget samtal. Var inte på mitt bästa humör igår med andra ord, och det fick de flesta i min närhet erfara.. både vovvarna och sambon.. dessvärre var Lukas inte på sitt bästa humör heller- tvärtom! Han visade sig från sin sämre sida och lyckades blodutgjuta både mig och gubben.. fyyy.. jag var inte glad på honom igår.. idag blev jag stämplad av den store istället. Fan vad ont det gjorde! Blodet rann återigen (jag måste ha bra återblildning av de röda blodkropparna i alla fall :-/) detta för att lillen jävlades med den store och när jag skulle sära på dem gick det åt skogen,.. hamna mitt i skottlinjen så att säga..

Hur som helst. Fann ett mail på datorn här imorse. Från kirurgen. Som inte gillar att kommunicera med patienterna via mail.. och som inte har några telefontider på fredagar.. det har blivit nån miss från planeringens sida.. vill jag prata efter det brev (!?) - spännande o läsa? - hon skrivit kan jag beställa en ny telefontid.. ja, de brukar ju gå så bra.. vilket jävla sätt att skylla ifrån sig på? Om de nu gjort en miss varför ringer ingen och säger det då?? Eller upplyser mig om det när jag själv ringer och undrar, istället för att lova att hon skall ringa mig under dagen och att hon bara blivit inkallad akut och inte glömt mig.. tar det sånt där ur tomma luften bara?? Blir så arg o ledsen. Hade behövt prata o nu går dagarna återigen.. men men på onsdag är det dags för nya tag. Har en telefontid med läkaren. Han brukar ju i alla fall ringa om han inte kan prata på avsatt tid.. o avtala en ny tid..

Men men, det är en vacker dag ute.. skall ta med min blivande make och vovvarna på en förhoppningsvis skön promenad i solen och fika vid havet. Det är inte alla förunnat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar