tisdag 30 november 2010

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Bestämde mig igår. Eller förra veckan. Eller var det veckan dessförinnan? Jag vet inte, jag har tappat kollen lite grann.. tiden bara går. Jag hänger inte riktigt med. Den springer liksom ifrån mig. Jag kan inte bromsa. Jag kan bara följa med. Det gör jag. Det gör alla andra med. Fast på lite olika sätt.

Jag bestämde mig att hänga med min mamma till Ullared en sväng o trotsa magen. Komma utanför väggarna så att säga.. se lite nytt.. ett litet äventyr. Vet att det skulle vara en pers för mig att jag skulle må skit o att resan hem skulle vara ett helvete.. men jag bestämde mig för att göra det i alla fall. Så kom dagen. Förra veckan. Snöoväder. Var bara o lägga ner. Då bestämde vi oss igen. Idag skulle det bli av. Kylan satte stopp för det.. har ingen lust att köa i tolv minus med en mage som håller på att ta kål på mig dessutom. Vi skippar Ullared med andra ord o tar oss till kära känn ingen sorg för mig Göteborg. Lite dyrare julklappar för mammsen kanske, men som hon sa, hon skulle förmodligen inte hittat det hon var ute efter i julklappsväg i Ullared ändå.. jo, massa prylar skulle hon komma hem med men de flesta av dem mer eller mindre (o)nödiga.

Göteborg går snabbare att ta sig till, det kostar inte lika mycket i bensin, man kommer fortare hem.. o man kan byta sina julklappar om de mot förmodan inte skulle falla i smaken.. fast jag är å andra sidan redan klar med mina inköp. O de flesta går inte att byta. Folk får gilla läget helt enkelt :) jag tror och hoppas att de skall gå hem ändå..

Jag är i alla fall glad att det inte blev Ullared idag. Har inte haft nån bra natt eller kväll igår. Morgonen blev därefter. Uppe tidigt o fick en skön morgonpromenad (bästa tiden på dygnet när allt är stilla o orört!) men våndas över en ond mage nu. Käkat frukost o morgonproceduren är i full fart.. sen blir det till o gå ut o försöka värma upp bilen o se om den startar..var ett tag sen den var ute o rullade trots allt.. känns ingen sorg för mig Göteborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar