lördag 20 november 2010

Man önskar att man vaknade

Ibland inbillar jag mig själv att om jag somnar tillräckligt djupt och vaknar utvilad kanske jag vaknar som vanliga människor, när kroppen säger att det är dags att gå upp o inte för att magen värker. Det har inte hänt än. Inte imorse heller. Jobbigt att inse att man inte är som man borde. Vad det nu innebär.

Visst, jag behandlade kanske inte magen jättesnällt igår, det fårjag motvilligt erkänna. Käka taco, knapra nachochips, dricka vin o sen efterrätter o en liten slurk (även om det bara var en mini) kall vaniljglögg till det kanske inte är de optimala för maghälsan? Men, å andra sidan: Det var fredag. Jag kände fört och jag vet inte om det egentligen gjorde att det blev så mycket värre. Utgångsläget var som det var = inte bra o det hade gått åt skogen oavsett. Har det en gång börjat så..

Idag ska vi fira mamma i alla fall. Ännu mer god mat o dryck med andra ord. Men det får det vara värt. Imorgon ska vi träffa en kär vän.. som jag inte träffat på alldeles för länge. Förhoppningsvis blir det hon som förevigar vår stora dag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar