torsdag 11 november 2010

Gårdagen katastrof - dagen kan bara bli bättre?

Gårdagen var ingen hit i min värld. Tvärtom. Mådde fan rent utsagt. På alla håll och kanter. Från morgon till kväll. Det var inte mycket som gick rätt i min värld.

Dagen började ungefär på samma sätt, men jag hoppas att den ska bli bättre under förmiddagen. Funkar inte förmiddagen finns alltid eftermiddagen att hoppas på - men det är ju förmiddagen som är mest relevant eftersom det liksom är den som styr hur resten av dagen kommer arta sig.

Att man oroar sig för det ena och det andra gör ju inte saken bättre. Måste sluta oroa mig. Men det är lättare sagt än gjort. Definitivt. Knaprar urilan för fulla munnar. Tror jag åkt på urinvägsinfektion igen. Händer ibland när magen är såhär. Men det brukar vara ganska lätt åtgärdat med urilanet om jag bara tar dem i tid. Det borde funka den här gången. Tror inte jag gått med det längre än högst ett dygn. Den som lever får se. Vädret ser inge vidare ut idag. Men jag har o göra så det räcker ändå. Med magen om inte annat. Ska försöka göra lite nytta också. Förbereda lite inför morgondagens middag. Städa lite.. ångestgöra.. sånt där jag brukar pyssla med när jag mår fan. Positive thinking: vi får ett rent hem i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar