fredag 26 november 2010

Spruta tredje natten i rad

Det gick åt skogen igår igen. Jag trodde att dagen skulle bli lite bättre i och med att det KÄNDES bättre när jag var ute och handlade lite med mamma. En sisådär två timmar ungefär. Sen satte det fart. Fort som attan gick det. Tokjäsningarna alltså. Spenderade resten av dagen med att försöka ignorera dem och pyssla färdigt här hemma. Julpyntade, förberedde mat, lekte med vovvarna. Det hjälpte inte. Försökte med div olika magövningar men de gjorde ingen nytta de heller.

Kvällen gick och magen blev värre. Anders beställde thai för att jag skulle slippa laga mat och kunna ägna mig åt att få rätsida på magen. Det hjälpte inte det heller. Blev bara värre under kvällen och det slutade med ännu en spruta som dessvärre inte gav mig lika mycket sömn som nätterna innan. Idag har den varit åt skogen sen imorse. Fick inte ordning på den då och den har fortsatt bråka hela dagen. Vill inte ta sprutan idag o har skippat min andra resolor. Ska försöka tämja den på annat sätt. Medicinerna har ju uppenbarligen inte hjälpt. Förmodligen blir det ännu värre nu, det känns så för tillfället i alla fall. Men jag måste ju testa.

Har roat mig med att baka brownies idag. Tror de blev rätt bra, även om jag ändrade om receptet - som vanligt. Har gjort ett halsband också. Det blev jag riktigt nöjd med. Det enda som stör mig är att jag valt fel ögla till låset, eller fel hasp hur man nu väljer att se det.. så det går för tillfället inte att stänga det. Irreterande. Men jag löser det. Hade tänkt ha det här halsbandet på vårt bröllop, lite kul med något man skapat själv.. men vi får se hur det blir med den saken. Det blir ju sällan som man tänkt sig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar