tisdag 30 november 2010

Spegel, spegel på väggen där..

..säg vem som gnälligast i landet är! Jag! Svaret kommer snabbt. Känns det som. Man kan undra ifall det blir motsatt effekt om man gnäller TILLRÄCKLIGT mycket - så det inte finns mer gnäll kvar i kroppen..? Jag tvivlar.

Blev en sprut och två resolor-dag igår igen. Fan säger jag bara. Hade en jättejobbig förmiddag o bestämde mig att ta en tablett till. Skulle jag förmodligen inte gjort. Den gjorde bara magen ännu mer jäsig o bubblig o värkande. Kvällen slutade tre avsnitt 24, några mackor o en lussekatt senare med en spruta ocreotide. Kändes knappt att jag tog den den här gången. Inte förrän imorse. Då verkade det braka löst med besked. Gick inte o ligga kvar. Hade bestämt mig att mysa med vovvarna till i alla fall en kvart i sju. Tjena. Kunde jag glömma. Det blev upp strax efter Anders gått utanför dörren. Det höll inte längre. Så det har varit en lång dag igen. Hade hoppats på att pärlorna skulle kommit eller vovvarnas grejer men icke.. har roat mig med att klippa Lukas, göra lunchlådor åt Anders och städa trapphuset istället.. nåt ska man göra för att få dagen att gå. Har skippat resolor nr 2 idag. Får se hur det blir ikväll med sprutan men jag hoppas slippa den med. Stå ut. Det blir lättare imorgon.

Har i alla fall fått mitt nya smink. Fiiina färger o nöjd med prylarna. Valde rätt tillslut. Uppdatering kommer säkert på min andra blogg senare i veckan.. kram till er som orkar stå ut med mitt gnäll o som stöttar mig i kampen mot ett friskare liv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar