måndag 3 december 2012

Tillfälligt tillbaks

Som jag gissade har jag inte haft tid eller möjlighet att blogga de senaste dagarna. Egentligen inte idag heller, men jag gör ett litet undantag på min mammas antika dator... normalt bloggar jag ju från min cykel.. två flugor i en smäll.. här har jag en cykel men saknat min laptop och en bra uppkoppling.

Hur som helst. Senaste dagarna har gått åt till huset och de kommande två veckorna lär kretsa kring samma sak. Roligt och jobbigt på samma gång.. När man dessutom mår apa och kämpar med energin till att klara sig igenom dagen som en hel människa då blir det lite extra tufft..  när man på det försöker överträffa sig själv och låtsas att man är en "normal" människa som inte behöver ta hand om sin kropp... ja, då går det åt skogen. Som idag. Sån värk i magen så jag skulle kunna krevera och hela kroppen säger ifrån. Har varit flitig i huset men fyyyy... kroppen vill bara ta semester från resten av mig tror jag. Känns som nån form av blindtarmsvärk jag har haft idag och är yr o snurrig i bollen... svartnar för ögonen så fort jag reser eller böjer mig. Nog för att jag har lågt blodtryck i vanliga fall men detta är helt extremt! Känner mig allt annat än fit..  nåja.. några dagar till så.. .hoppas jag..

Det blir fortsatt tunt på bloggen tills jag är i fas med dator vid cykeln och inte lägger energin på att få ett beboeligt hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar