torsdag 6 december 2012

Time flies

Det har varit en hektisk vecka det här.. både för min egen, mammas och min makes del. Lillans och hundarnas också vill jag påstå. Jiiiises. Det har gått i ett. Magen mår inte bra. Huset börjar få en ny profil (våran) men oj vad mycket strul det är med allt... inget flyter som det ska och hela tiden uppstår nya små problem som måste lösas och stjäl av den värdefulla tiden som vi skulle lagt på annat. Fasar lite för att vi inte hinner bli klara ens med de rum vi påbörjat tills den stora flytten går av på lördag...   att hinna de rum jag hade tänkt från början har jag lagt ner för länge sedan..  vilken optimist jag var! Jiiises (återigen)

Nu handlar det mest om att få saker o ting att falla på plats, att avsluta påbörjade projekt och försöka lägga irritationen över att inte få allt klart bakom mig. Magen tar stryk!! Jag har inte lyssnat på den. Bakslag gång på gång och ändå kör jag över den. Inte bra. Det här kommer jag få sota för. Länge. Jag är mycket väl medveten om det.. men inbillar mig att det är "nödvändigt ont". Ah, jag vet inte jag..  har damm ända in i porerna. Perfekta offret för en skönhetssalong! De hade gnuggat sina händer om de såg mig.. "här kan vi göra pengar - totalsanering!" - tja, nåt i den stilen i alla fall...

Sista dagen att pyssla klart imorgon innan flyttlaset som sagt och innan dess skall jag försöka handla flyttkorv (ja, nåt måste man ju bjussa på, de stackarna som ställt upp att hjälpa oss vet ju inte vad de gett sig in på... vi har många tuuuunga möbler! Här kommer korven in.. ) men innan dess skall jag få igång min bil som stått kall och okörd i lite drygt en vecka nu...  ser jag fram emot att skotta fram den?? NOT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar