söndag 16 december 2012

Puuuuhhhh...

Det har visst blivit ett smärre uppehåll igen här på bloggen. Har haft fullt upp minst sagt. Med huset och med magen och med allt som rör de båda. Hade en riktig skitdag i fredags - ja, skitdag rent utsagt! Magen tokstrejkade, tarmen ville bara ut och inte stanna kvar. Mådde apa. Lillan var på sitt sämre humör. När min mamma (som snällt nog gick till apoteket för mig) kom till apoteket för att hämta ut fler mediciner åt mig fick jag till min förfäran vetskap om att alla mina recept på de mediciner jag använder dagligen inte längre fanns på recept (med andra ord, apoteket hade klantat sig och tagit ut de nya recepten och skitit i de gamla, vilket resulterat i att de gamla blivit FÖR gamla och gått ut och de nya använts och skrivits av trots att de inte haft tillräckligt mycket hemma.. ) Smått förbannad var jag.. blev alltså krissamtal både till Huddinge, Kungälv och försök att nå dem på webben (vi hade dessutom knappt ett fungerande internet hemma).

Inte nog med detta. 1177 sidan med mina vårdkontakter strejkade, mitt bankID hade gått ut pga bankbyte och dessutom fick jag inte tag på någon av mina läkare. Hade ett bokat samtal med min läkare i Kungälv men pga sjukdom fick jag tala med en kollega till honom istället.. en kollega som knappt visste vem jag var..

Var minst sagt ledsen och uppgiven i fredags. Var inte min dag. Massa annat strul också och inget av detta gynnade magen...   sedan blev vi spontant inbjudna på middag till grannen vilket inte var ovälkommet! Mycket trevligt initiativ! Lite ågren över hur vi skall klara av att matcha den middagen bara. Gud vilken fisksoppa han hade lagat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar