fredag 28 december 2012

Gnällfia

Nog för att det inte varit några spyor vare sig igår eller idag. Därmot har lillan varit otroligt grinig hela dagen. Sov som en stock inatt, ville knappt vakna när vi försöket få i henne lite vätska (eftersom hon druckit dåligt under dagen och redan låg back efter alla kräkningar). Orolig mamma!! Japp, jag.

Har inte varit villig att äta eller dricka idag heller. Grin, gnäll o kink mest hela dagen och nöjer sig inte när hon inte får vara väldigt nära. Väldigt nära elika med bli buren hela tiden. Oroar mig såklart. Är inte van vid att hon är på det här viset.. men jag förmodar att det har o göra med att hon fortfarande inte mår bra. Det kan hon ju inte göra. Magen bullrar på henne och hon rapar mycket. Fjärtar en hel del också..  kan förstå känslan. Den är ju inte direkt främmande för mig.

Nu hoppas jag bara hon blir frisk snart SNART! De här är påfrestande för hela familjen, inte minst för Olivia och man känner sig så förbannat hjälplös. Får inte mycket gjort mellan magpassen och passen med lillan men det är bara att gilla läget. Huset får vänta tills den dagen kommer då lillan mår bättre och tiden finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar