torsdag 13 december 2012

Back on movicol... :(

Magen har fullständigt ballat ur sista dagarna. Ni som följt bloggen (ni är ju några stycken..) är nog ganska väl insatta i hur illa min mage mått de sista veckorna. Fick nog igår och bestämde mig för att det var dags att prova något annat - igen. Vilken gång i ordningen? Det kan man fråga sig. Både en och två gånger. Jag tog med andra ord det jag hade hemma. På gott och ont. Movicol. Har för tillfället lagt ner tarmplus eftersom det verkar som den bulkade upp tarminnehållet så till den grad att det fick motsatt effekt och hela tarmen stannade av... vilket naturligtvis lett till att prolapsen förvärrats ännu mer.

Skall prata med min läkare på Kungälv imorgon. Hoppas att han visar lite förståelse, men det brukar han ju göra. Önskar bara han kunde trolla.. hitta på något som gjorde mig bättre. Men den önskan får jag snarare lägga på min läkare i Huddinge. Även om han inte kan utföra några mirakel. Då hade de redan skett. Botoxen funkade inte i alla fall, det är ett som är säkert. Värre blev det men den positiva effekten, den vi eftersträvade.. den lyser fortfarande med sin frånvaro... 

Nu kör jag alltså movicol junior neutral fyra påsar om dagen (två morgon, två kväll) i kombination med tarmslim. Vi får se om det vänder lite..  idag har jag känt mig otroligt magsjuk..  den som lever får se!

Nu har vi i alla fall (peppar, peppar) ett fungerande bredband här hemma.. i vårt eget hem.. hur bra känns inte det?
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar