tisdag 18 december 2012

Mageländet fortsätter

Julgodis är inge bra för min arma stackars lilla mage. Ändå har jag varit en idiot och stoppat i mig skiten. Varför? För att jag fick den. Hade aldrig köpt den själv men det som ligger framför ögat är svårt att låta bli. Om man är inne i en period av dålig karaktär så att säga.

Magen? Mår apa. Inte bara på grund av godiset såklart, utan situationen i sin helhet. Har varit för mycket stress o press o saker som oroat mig på sistone för att det skall vara bra för en mage som redan är åt helskotta. Stress gynnar som bekant inte en ond mage. Inte heller min.

Idag är mitt största dilemma att försöka ta mig iväg o handla. Vet inte om jag lyckas. Nya bilbarnstolen är på plats i bilen, men backen utanför är hal o jävlig, magen är åt helvete och tja..  det är inte helt lätt att få ihop. Min hjälp med barnvakt under tiden försvann till mer akuta behov- och självfallet förstår jag det!  Min lilla veckohandling är ju liksom allt annat än akut ;-)  så planeringen sprack lite där med. Men det är bara o gilla läget, det är ju liksom inte hela världen! Handla kan jag göra imorgon med, det är väl mest att jag vill ha det gjort. Det blir inte mindre folk i affären ju närmare jul vi kommer. Jag får se om jag kan lösa det på nåt sätt. Men alla varor jag skulle ha lär jag inte få med mig med lillan i bilen :) Kanske bra för eknonomin om inte annat?? :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar