torsdag 20 december 2012

Första tanden!

Så var det alltså dags. Som vi väntat! Jag har ju trott att det varit tänder på g för lillan i flera månader nu - utan att en endaste liten tandbisse tittat fram - inte förrän igår vill säga. Förklarar kanske varför hon varit så grinig sista dagarna och sovit uruselt. Att lillan sover uruselt och är svårsomnad som sjutton gör ju även att vi andra i hushållet sover kasst. Det har blivit lite av en (o)vana i det här hemmet. Men efter jul vänder det..  önskar jag! :)

Magen lever fortfarande sitt eget liv och den är nästan för tragisk för att kommentera idag. Försökte få tag i min handläggare på FK och insåg ganska snart att hon inte går att nå eftersom hon är sjukskriven.. fantastiskt..  jag är sjuk, min handläggare är sjuk.. min läkare är sjuk? Fantastiskt var ordet.

Tack o lov har jag i alla fall fått nytt recept utfärdat så nu ser i alla fall julhelgen ut att klara sig rent medicinmässigt! Dags att ta tag i dagens projekt som är att måla hyllor och få upp gardiner. Hinner jag tänkte jag försöka slänga ihop lite julgodis också.. .det sista är dock tidsberoende! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar