lördag 27 december 2014

Tredje gången gillt?

Det har varit några jobbiga maghuggdagar för min del på sistone. Halsbränna, magsyra och en känsla av att bli kvävd av just denna har plågat mig om nätterna och gjort att jag inte kan sova. Morgornarna/förmiddagarna har kantats av ett överjävligt maghugg som resulterat i nada toabesök för att sedan efterföljas av magsjukekänsla och molvärk tills de här huggen satt in mer eller mindre oförutsett under senare delen av eftermiddagen. Tre dagar i rad. Det har inte varit kul. Alla gånger har det skett på mer eller mindre olämpliga platser dessutom. Nästan så jag känner att jag inte vill gå ut alls.

Hur som helst. Igår kom de när jag skulle in och byta Olivias docka mot en som fungerade bättre (den vi köpte i julklapp la ju av efter inte ens fem minuter, om den ens fungerade innan dess?). Inne i Leksaksaffären bland en massa folk. Skitkul rent utsagt. Not. Det gick i alla fall bra den gången, jag hann hem. Fick med mig samma docka igen eftersom hon plötsligt reagerade när de bytte batterier i affären. Hade väl lite onda aningar, men dum som jag var åkte jag hem med dockan bara för att inse att hon slutat fungera igen lagom till att jag kom hem.

Då det inte var läge att bege sig in till leksaksaffären igen ringde vi butiken och fick löfte om att de skulle lägga undan en annan docka åt oss. Fick dem även att lova att Olivia fick lov att leka med den icke fungerande så länge, eftersom hon blev så förstörd första gången jag tog dockan ifrån henne...   det hjälper liksom inte att förklara att hon inte fungerar och att jag skall fixa en ny när man gång på gång blir av med sin lilla ögonsten...  :-/

Hur som helst. Idag blev det skilsmässa numero två. Från dockan alltså. Åkte in igen för att byta och den här gången funkade hon faktiskt inte. Jag lät batterierna sitta i. Vi fick provat oss igenom tre dockor innan vi hittade en som funkade någorlunda och med femtio spänn rabatt på henne hoppas jag att hon skall hålla åtminstone ett litet tag. Det var ju inte direkt nån billig skit. Dyr skit snarare. Hade det inte varit för att jag lovat Olivia att komma hem med en ny docka åt henne hade jag lätt bytt ut henne mot något helt annat.. men men, nu var omständigheterna annorlunda och jag valde att testa ännu en gång...  peppar peppar och skam den som ger sig.

Det var när jag var klar i leksaksaffären och påväg mot Coop som jävulshuggen satte in igen. Fanns inget val annat än att rusa in på allmäna äckeltoaletten (gillar inte offentliga toaletter) och försöka inte tuppa av. Det gick men det gick inte smidigt. Hann en sväng till apoteket för att hämta ut medicin också och sen hem och upprepade hugg senare mår jag fortfarande skit. Kommer bli en jobbig eftermiddag idag med. Tack o lov ska maken inte bort ikväll. Kanske kan jag tom lägga mig ner och vila lite innan middagen? Så förbaskat trött så jag vill bara gå av. Kände det egentligen inte förrän igår när jag för första gången la mig ner på soffan och bara försökte slappna av då maken tog vovvarna och lillan på promenad innan han begav sig av. Nu blev det alldeles för kort stund för att egentligen ge något, men det var tillräckligt länge för att få mig att inse hur förbannat trött jag faktiskt är. Vet i sjutton hur detta ska gå, men på nåt sätt måste det ju göra det. Bara att bitai hop och stå ut - och hoppas att kroppen håller för den här misshandeln också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar