söndag 14 juli 2013

Trevlig kväll, sömnlös natt

Man får sota för sina synder sägs det. Eller något i den stilen. Jag tycker jag sotar rätt bra de gånger jag faktiskt tillåter mig att "synda". Känns inte som det hjälper. Någon tycker visst jag skall sota lite extra emellanåt också. Även då jag inte syndar så att säga.

Igår bestod "synden" i att besöka min bror och svägerska i deras nya hus på Tjörn och valet att stanna över där över natten tillsammans med lillan och maken. Käka god middag, dricka lite gott och prata skit. Hundarna fick vara hos mamma (tror de hade det lugnare där med tanke på att Tuffe har ont i ett öga som fortfarande inte är bra. Han behöver all lugn och ro han kan få, den lille stackarn) så vi hade bestämt sedan innan att vi skulle åka direkt efter att lillan käkat sin gröt på morgonen för att kunna komma hem och behandla Tuffe (en inte helt lätt match då han avskyr när man pillar med hans ögon, öron, tassar.. tja, allt sånt som oftast är det som behöver behandlas) plus att jag kunde ta hand om magen i lugn och ro hemma med alla de hjälpmedel jag behöver för att "komma igång" på morgonen. Hur som helst. Den biten sket sig. Den där med att få sova lite bättre än vi gjort om vi valt att åka hem mitt i natten och den där biten med att lillan skulle däcka av trötthet och sova natten lång.. jises. Det blev helt tvärtemot.

Trots att hon var vaken till nio igår kväll vaknade hon ett par gånger innan vi gick och la oss jag och maken (japp, det blev sent!) för att sedan vakna helt när vi skulle krypa till kojs för lite välbehövlig sömn. Bara att lägga henne mellan oss, men inte fasiken funkade det igår. Nähä, störttjut. Det slutade med få timmars sömn och en väldigt tidig morgon. Jag tror bestämt vi varit både hemma, käkat och ute med hundarna innan de flesta var uppe idag. Nu kämpar jag vidare med magen som självfallet jävlas extra efter de här omständigheterna. Det var en fantastiskt trevlig kväll igår, god mat och trevligt sällskap. Fint väder dessutom. Men det är sällan man får njuta fullt ut. Det skall alltid något emellan och ställa till det. Kroppen till exempel :-/  Tänk, en fungerande kropp GUD SÅ SKÖNT DET HADE VARIT!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar