lördag 6 juli 2013

En riktigt usel start på dagen

Det är inte bara min mage som gått åt pipsvängen idag. Många saker har gått åt pipan de sista dagarna. Det började väl redan i torsdags när jag fick ställa in min planerade Harrys Quiz med mammorna i mammagruppen eftersom jag mådde förjävligt i magen. Svaret på varför kom morgonen efter då mensen flödade i dasset. Tja, jag visste ju att den var påväg men att man ska behöva må så jäkla illa i tarmen bara för det. Värre än värst, minst sagt. Det räcker gott som det är liksom. Nåja, bara att bita ihop. Det var rätt val att stanna hemma. Jag hade inte pallat en kväll ute.

Har lyckats sätta mig på mobiltelefonen också. När jag var hos veterinären med Tuffe för att kolla upp att hans öga läker som det ska. Det går på rätt håll, men inte tillräckligt fort så domen var ännu mer ögonbehandlingar hemma och ny telefonkontakt i början av nästa vecka. Blir det inte bättre skall vi göra en bakterieodling och ev byta antibiotika ifall de bakterier som ev finns runt såret blivit resistenta. Kalas. Not. Mobieltelefonen gick för övrigt åt pipsvängen. Andra inom loppet av ett och ett halvt år. Den förra tappade jag i dasset. Drulle?!!

Hur som helst. Dagen då. Började med att lillan klättrade på en stol i ett obevakat ögonblick (hur jävla dum känner man sig inte?!!!) både jag och maken hade ryggen till när hon drog hela skiten över sig och slog i backen. Landade på bakhuvudet och fick en rejäl bula. Som tur var gallskrek hon ju direkt (ja, det ska ju vara bra...bättre än att de inte skriker i alla fall... ) men det blev ändå ett besök på vc och utebliven magfix för min del. Resultat? Vi skall ha extra koll på henne de närmsta tolv timmarna och se att hon inte börjar kräkas eller bli allmänt dåsig. Magen gick åt helvete totalt och lillan är som väntat lite extra klängig och kinkig. Nu hoppas jag bara att hon får behålla glassen hon fick i sig för en stund sedan och att allt fortsätter på rätt håll. Jises vad de små liven får hjärtat att hoppa upp ur halsgropen ibland. Nerverna på utsidan? JA! Helt klart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar