tisdag 23 juli 2013

Sprickor, läkarsamtal mm

Fick ett samtal igår. Från min läkare i Sthlm. Lite ironiskt eftersom jag, för första gången sen jag började gå hos honom, inte var förberedd på att han skulle ringa. Den planeringen försvann tillsammans med min gamla telefon som jag lyckades krascha och alla påminnelser jag lagt in med den. Tji fick jag! Rena turen att jag faktiskt tog samtalet när det väl kom för jag satt inte precis lägligt till.

Hur som helst. Pratade om de där bakterierna igen. De där bakterierna jag först skulle få och som sen rann ut i sanden pga att den läkaren trodde mer på mina mekaniska hinder. Min läkare i Sthlm tyckte trots allt att jag skall få testa eftersom jag inte har så mycket att förlora.. som han sa "vi TROR i alla fall inte att det kan göra nån skada.." Men jag vet.. jag är ju en försökskanin. Det har jag varit länge. Det värsta är väl att jag finner mig i det.Vad gör man inte för att få må lite bättre?

På tal om bättre..  har insett att botoxeffekten gått ur helt nu. På gott och ont. Kramperna (de där jävulskramperna som gör att inget kommer ut, allt fastnar) är tillbaks i sin fulla kapacitet och jag har gått och dragit på mig nya sår i slemhinnan - SMÄRTA! :( Antar att jag måste ringa kirurgen igen och be om botox i MINDRE dos som gör att jag slipper mer prolaps men ändå får lite positiv effekt i form av mer avslappnade muskler. Jises. Ser inte fram emot det. Lite för mycket just nu.

Min läkare pratade även om FK och deras idiotiska regler. Regler som de själva knappt förstår och en hemsida som är gjord för någon som definitivt inte är patient. Vem som förstår sig på den kan jag inte svara på men jag gör det inte och min läkare med mig. Nåja, vad är väl en bal på slottet? Jag hoppas allt detta mynnar ut i något gott någon gång framöver.

Smartpill ska jag få göra till hösten trodde han i alla fall. Han skulle även skicka kopia på vårt samtal till den läkare som utför bakterietransplantationer och be honom att försöka trots allt. Vi får se vart det leder. Jag har ju inget att förlora.. eller hur var det nu? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar