lördag 28 februari 2015

Energiboost!

Hade en mycket trevlig kväll igår med min bror och hans familj. Olivia studsade omkring halva dagen och väntade på sina kusiner och när de väl kom var det fötterna upp och huvudet ner för hela slanten. Eftersom vi knappt träffat folk på en sisådär ett halvår eller ännu mer (undantaget familjen såklart, men inte ens dem har vi ju träffat speciellt mycket) var det ett riktigt trevligt avbrott med en middagsbjudning igen som inte slutade klockan fem :) Känner mig väldigt mycket mer levande i sällskap av andra än jag gör på egen hand, även om jag behöver väldigt mycket tid "för mig själv" för att kunna fungera och må bra.

Idag kom jag mig iväg med min mamma till Torp i Uddevalla, något som inte hänt sedan oktober. Ett mycket trevligt avbrott även det. Värsta utflykten för min del ;-) Mamma också för den delen... vi har ju knappt besökt något annat än sjukhus senaste halvåret. Torget och mathandling har liksom varit veckans höjdpunkt på den fronten så det känns bra att jag i alla fall kommit mig iväg på lite annat sista tiden. Jag hoppas att det går mot ljusare tider även på andra plan!

Lillen sov inte inatt heller. Han skötte sig exemplariskt så länge min bror och hans familj var här (har inte hänt att han sovit över vår middag annars, han lyckas alltid vakna alldeles innan eller mitt i och skriker och vill äta och bli buren i timmar... ) helt otroligt.. han vaknade knappt för att äta ens och somnade direkt efter utan minsta lilla kräkning. Började nästan tro han var sjuk :-/ Men... mina farhågor besannades då han vaknade tre minuter efter att de lämnat oss kvar över elva (så länge har jag inte varit uppe och umgåtts sen jag vet inte när...  jag har mest varit uppe pga bebis på sistone och lagt mig vid nio ;-)) och höll låda till tjugo över fyra .Jag var inte människa då vill jag lova. Sen vaknade han en gång i timmen innan han vaknade för morgonen vid halv åtta och då var det bara att knalla sig upp.

Jag hoppas på lite mer sömn inatt, men jag tvivlar. Den som lever får se. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar